Lomi Lomi massage

Lomi lomi massage is een geweldige massage om te geven en om te beleven. De behandeling gebeurt met name met de onderarmen door lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Deze massage heft snel blokkades op en stimuleert de energiebanen in het lichaam. Lomi lomi massage kan worden toegepast op de rug, armen, benen en gezicht. Deze massage wordt gegeven  met heerlijke warme geurende amandelolie.

Duur: 45 of 60 minuten.

Kosten: € 49,50 of  € 62,50

Stress Release Treatment

De Stress Release Treatment is een unieke combinatie met de waskaars massage en het anti-stress mineraal magnesium. De combinatie bestaat uit een voetpakking met magnesiumgel,voetmassage en een wellness massage van nek, schouder en rug waarbij gebruik wordt gemaakt van gesmolten was van een heerlijke geurende kaars. Als afsluiting worden de voeten gemasseerd. Bij de Stress Release Treatment komen health en wellness bij elkaar. De speciale kaars verandert na het aansteken langzaam in een warme, geurige en hydraterende massageolie. Deze wordt vrijwel direct op de huid aangebracht. De was trekt langzaam in de huid zodat er uitstekend mee gemasseerd kan worden. De geur van verzachtende granaatappel en verfrissende watermeloen zorgen voor een massage beleving

Duur 60 min.: kosten € 65

BREUSS MASSAGE

De Breuss massage is een tussenwervelschijfmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan opheffen. Omdat we er van uit gaan dat er geen ‘versleten’ wervels bestaan, maar slechts gedegenereerde.  Aangezien cellen steeds opnieuw opgebouwd worden, kunnen ook tussenwervelschijven verbeteren door regeneratie. Deze massage heeft als doel om de tussenwervelschijven te verbeteren. Door het gebruik van St.Janskruidolie, wat dieper doordringt en verwarmt, zetten de tussenwervelschijven zich beter uit en worden ze zachter en elastischer.  Hierdoor komt er ontspanning op de gehele rug en wervelkolom. Als afsluiting wordt de wervelkolom afgedekt met zijdepapier voor diepere werking van de St.Janskruidolie. Deze massage is ook zeer geschikt voor ischias, spit, hernia en osteoporose.

Duur 45 min.: kosten € 55

Nieuwe ontspanningsmassage: de Fonteinmassage.

 

massage

Wil je meer weten over Anti-stress, of wil je een afspraak maken? Neem contact op