KLASSIEKE MASSAGE

Klassieke massage is vooral gericht op ontspanning van lichaam en geest. Hierbij wordt met verschillende massagetechnieken de doorbloeding van de weefsels gestimuleerd. Tevens worden afvalstoffen afgevoerd en de spierfuncties verbeterd. De perfecte behandeling om de spieren soepel te maken en te behouden. Met name ontspanning stelt het lichaam in staat om optimaal te reageren op therapeutische technieken.

SHIATSU RYOHO

Shiatsu Ryoho betekent letterlijk zachte “vingerdruk” therapie. Het is een holistische therapie, de therapie ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. De werking van shiatsu heeft altijd twee effecten. Ten eerste zorgt shiatsu voor lokale pijnbestrijding en spierontspanning. Het tweede effect van een shiatsu behandeling is dat het autonome zenuwstelsel in balans wordt gebracht. Shiatsu therapeuten die vanuit de oosterse filosofie werken, werken op de energiebanen, ook wel meridianen genoemd. Doel van deze therapievorm is het opheffen van blokkades in de energiebanen. Shiatsu therapie bevordert de bloedcirculatie, bestrijdt symptomen van stress en ontspant.

VOETREFLEXOLOGIE

Voetreflexologie is een behandelvorm die uitgaat van het principe dat op de voeten/voetzolen reflexzones liggen die corresponderen met alle organen, klieren, botten en andere weefsels van het lichaam. Voetreflexologie met voetmassage zorgt voor ontspanning, betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen via het lymfesysteem. Het geeft een krachtige stimulans om het lichaam in balans te krijgen, waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam zijn werk kan doen.

DORNTHERAPIE EN BREUSS MASSAGE

Dorntherapie beoogt op een zachte wijze het terugbrengen van wervels en gewrichten in hun ideale situatie. Bij deze behandeling maakt de therapeut gebruik van bepaalde duimdruk, lichaamshouding en massage technieken. De Breuss-massage is een tussenwervelschijfmassage die psychische, energetische en lichamelijke blokkades kan opheffen. Door de ontspanning die in de wervelkolom ontstaat, is het mogelijk de wervels opnieuw te richten. Hierbij maak je gebruik van Johannesolie dat dieper doordringt en verwarmt.  De Breuss massage is zeer geschikt voor klachten zoals: ischias, osteoporose, hernia en spit.

 

Overige massages:

Lomi lomi massage

Stress Release Treatment

Burn-out behandelsessie 10x

Behandelsessie overgangsklachten 10x

Cranio Sacraal therapie

Stoelmassage

 

 

Tarieven massages:

25 min. : € 22,50

45 min. : € 37,50

60 min. : € 45,00

Kosten intakegesprek € 15,00

Medical Taping icm massage € 7,50

Medical Taping € 10,00

Wil je meer weten over Massages, of wil je een afspraak maken? Neem contact op