• Sessie van 10 behandelingen voor overgangsklachten.

Dit behandelingsplan is gericht op overgangsklachten zoals opvliegers, nachtelijk zweten, gewrichtspijn en spierspanning. Hormonale veranderingen veroorzaken grotendeels gespannen spieren, zeker bij het opstaan s,ochtends. Hormoonspiegels schommelen en met name de afname van oestrogeen zorgt voor een scala aan klachten. Stress zorgt voor meer aanmaak cortisol in de bijnieren, waardoor minder aanmaak oestrogeen en nog meer klachten komen. Massage brengt het stress-reactie hormoon weer in balans. Ontspant, is rustgevend, bevordert doorbloeding spieren en snelle afvoer afvalstoffen. Tevens komt het hormoon oxytocine vrij, vermindert aanmaak cortisol, beinvloedt de bloeddruk positief en reguleert de hartslag.

Behandelingen:

  • Stress Release massage met magnesiumvoetpakking en voetmassage
  • Magnesiumpakkingen
  • Voetreflexologie en voetmassage
  • Shiatsu-Ryoho behandeling, hoofdshiatsu
  • Cranio Sacraal therapie
  • Metamorfose therapie, voeten, hoofd
  • Fonteinmassage
  • Breussmassage

Overgangsklachten zijn na 1 behandeling niet weg, vandaar deze behandelsessie van 10 weken om alle klachten te ondersteunen. Kosten van 10 behandelingen € 475.

 

  • Fibromassage  gericht op Fibromyalgie.

Fibromyalgie betekent letterlijk pijn in bindweefsel en spieren. De ziekte wordt veroorzaakt door een teveel aan zenuwvezels in de bloedvaten. Ook dit geeft een verklaring waarom veel mensen met Fibromyalgie extreem overgevoelige handen en tenderpoints of drukpunten op het lichaam hebben. Dit wordt ook wel reuma in de weke delen genoemd en behoort tot de meest voorkomende pijnsyndromen. Bij ongeveer 2 op de 100 volwassenen komt het voor, vooral bij vrouwen. De pijn die deze vorm van reuma veroorzaakt is zware spierpijn in het hele lichaam. Deze pijn bevindt zich in spieren, spier- en gewrichtsaanhechtingen en pezen in het hele lichaam. Helaas zijn dit vaak niet de enige klachten die een Fibromyalgie patient ondergaat maar ook: slapeloosheid, vermoeidheid, depressiviteit, hoofdpijn, stijfheid, concentratiestoornissen en darmklachten zijn veel voorkomende klachten.

Een massage brengt het lichaam tot rust en zorgt voor balans in het lichaam. De ademhaling wordt normaal, het hartritme daalt en de stress en pijn in het lichaam verminderen.

De Fibromassage heeft rustige speciale technieken voor deze klachten. Duur is 50 minuten.

Kosten € 60, intakekosten eenmalig € 15.

 

 

Wil je meer weten over De vrouw in balans en Fibromassage, of wil je een afspraak maken? Neem contact op